78192

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radim Polášek --- 10. 8. 2004
Re: Sirup s vyím obsahem fruktózy

Zápach by musel přes zimu z cukru vyprchat, nebo by se musely rámky s
nespotřebovanými zásobami před první snůąkou z včelstva odstranit.

R. Poláąek

----- Original Message -----
From: "havlík" <e-mail/=/nezadan.iol.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Tuesday, August 10, 2004 11:09 AM
Subject: Re: Sirup s vyím obsahem fruktózy


> Proč hned denaturovat.Moľná by stačilo ho navonět tak,ľe člověku se
ľaludek
> obrátí,ale včelám ne.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 6800


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
havlík --- 10. 8. 2004
Re: Sirup s vyím obsahem fruktózy

Pokud by jen vyprchal,tak by to neprošlo.Chceme přece,aby se finančák nažral-respektive dal pokoj a krmení bylo levné.To aby se cukr nedostal do vytáčeného medu musíme kontrolovat již nyní.Lepší by bylo,aby ten zápach byl odstraněn přepracováváním včelami na zimní zásoby.:-)

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 6801


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu